World Horses

De bedrijven

Ontdek

World Horses

World Horses is de paraplu boven World Horse Export, World Horse Transport en World Horse Stables. Gezamenlijk zijn ze gespecialiseerd in de professionele nationale, internationale en intercontinentale logistiek van paarden, stalling en quarantaine. Jaarlijks worden er door World Horses duizenden paarden vervoert over heel de wereld. Ruim 20 jaar kennis en ervaring is verenigd in een nieuw concept, waarbij communicatie, techniek en innovatie een belangrijke rol spelen. 

Ontdek

Export & Quarantaine

Export en Pre-Export Quarantaine (PEQ) zijn van cruciaal belang binnen de complete logistieke oplossing voor uw paard. Door onze nauwkeurige en professionele werkwijze met jarenlange ervaring, kunnen wij uw paard naar ieder continent exporteren. Vanuit de Nederlandse en Spaanse vestigingen verzorgen we het gehele proces van stal tot stal.

Ontdek

Stallen, transit en onze faciliteiten

Onze accommodatie biedt niet alleen alle faciliteiten die het transport, export en quarantaine proces behoeven, maar de accommodatie biedt ook ruimte voor transit stalling voor collega’s, stalling voor Internationale teams en overige stalling-vormen. Tijdens het verblijf van uw paard hebben wij alle faciliteiten in huis om uw paard optimaal fit te houden. Waaronder uitgebreide trainingsfaciliteiten, een aquatrainer en Vitafloor. Zo kunnen wij u en uw paard alles bieden voor een vlekkeloos logistiek proces en/of stallingsperiode.